Verzekeringen

Wie is Smart2Cover?

Smart2Cover introduceert een nieuwe manier van verzekeren die zich het best laat kenmerken door “waar jij wilt en wanneer jij wilt”. Dit betreft zowel het aanschaffen van de verzekering als het afwikkelen van schade. Je kunt de prepaid kaart voor het afsluiten van een verzekering gewoon vinden in het schap van de winkel bij jou in de buurt. Je treft daar alle benodigde informatie en je besluit zelf of je de verzekering nodig en interessant vindt. Er zijn geen adviseurs of verkoopmedewerkers die jou onze verzekering zullen opdringen.
We zijn trots op onze samenwerking met gerenomeerde verzekeraars waaronder Lloyd’s of London en Atlas. Hiermee is de kredietwaardigheid van onze producten gewaarborgd en ben je niet alleen makkelijk en gelukkig verzekerd maar ook betrouwbaar verzekerd.

Geen dagwaardes of afschrijvingen

Heb je straks schade, dan werken wij ook niet met dagwaardes of afschrijvingen. Je krijgt van ons gewoon een nieuw exemplaar dat valt binnen de verzekerde maximumwaarde als de oude niet meer te repareren is.

A-rating: ervaren, bewezen en betrouwbaar

Smart2Cover werkt samen met gerenoveerde verzekeraars waaronder Lloyd’s of London en Atlas. Hiermee is de kredietwaardigheid van de Smart2Cover producten gewaarborgd en ben je niet alleen Gelukkig Verzekerd, maar ook betrouwbaar verzekerd.

Transparante en overzichtelijke premies

Smart2Cover brengt in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, geen polis- of administratiekosten in rekening. Ook de assurantiebelasting van 21% is al inbegrepen. Bij Smart2Cover ben je Gelukkig Verzekerd, dus geen nare verrassingen achteraf.

Overal
ter wereld dekking

Smart2Cover verzorgt wereldwijde dekking ongeacht de duur van je verblijf in het buitenland. Door een ongeluk, domme pech of eigen schuld? Wij van Smart2Cover zorgen dat deze tegenvaller meevalt.